- klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls. 1-2 vitlöksklyftor. 1-2 sardeller
- klassisk frank olivröra med smak av vitlök och sardeller passar perfekt att fylla små munsbitar med1 brk svarta oliver utan kärnor1-2vitlöksklyftorpersilja1-2 sardeller (eller inga alls. 1-2 vitlöksklyftor. 1-2 sardeller
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
600 gr vetemjöl. 2 stora rivna morötter. ½ pkt torrjäst. 4 dl vatten. 3 msk olivolja. 1 ½ msk salt. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan vatten och olja
Pajdeg. 4 dl vetemjöl. 200 gr smör. 1,5 dl florsocker. 2 äggulor. En nypa salt. Vaniljsocker/rivet citronskal. Kör alla ingredienser i matberedaren till en deg och låt sedan degen vila kallt 30 min
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.