Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. salt och peppar. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans med
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstektfläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.