Julbak. Speciellt nu när det är så mycket att göra på jobbet och inför jul. Ikväll har jag bakat fjärde omgången lussekatter och chokladfudge med Dajm, ett väldigt gott julgodis som man gör så här
Allt från goda kakor, läckra sillinläggningar, lockande julgodis och makalösa maträtter. Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Okej, sista rycket med lite mer julgodis då. ca 40-45 st. 100 g cocosfett - naturellt. ca 40-45 st 200 g vit choklad med smak av citron. 100 g cocosfett - naturellt
Ingredienser Portioner. ca 30 bitar 3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 50 g smör 100 g hackad mjölkchoklad med apelsinsmak Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Andra advent nalkas och nu har jag äntligen fått tummen ur till att julpynta här hemma. Precis som jag skrev i föregående inlägg så är många av julens traditioner kopplade till ätbara ting, varav ett av dem är julgodis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.