Mixa apelsin, olja, vinäger, vitlöksklyftan och ingefäran med wasabipasta. salt och peppar. Smaka dig fram till din egen styrka, smaka av med salt och peppar
Mixa apelsin, olja, vinäger, vitlöksklyftan och ingefäran med wasabipasta. salt och peppar. Smaka dig fram till din egen styrka, smaka av med salt och peppar
Några steg-för-steg-bilder hann jag inte med men ni ska nnog lyckas klura ut det ändå. Som grund kan man säga att det var rödkål och apelsin och detta toppades med rostade valnötter och en honungsolja, snabbfixat och väldigt smaskigt
Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. salt och peppar. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans med
Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), men grönkålssallad med rostad pumpa och slutligen bloggfavoriten, rödkålssallad med apelsin, spenat och granatäpple
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. salt och peppar. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans med
Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.