5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
1 dl strösocker. 1 dl vatten. 1 dl skivad rabarber. 32 cl ljus rom. 4 hela lime. 8 kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
Dags för Gino igen. Varför gör man inte gino oftare. 2-3 kiwi. 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter. 2-3 kiwi 1 banan 2 nektariner 200 g vit choklad (går bra med blockchoklad). 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter Servera med vaniljglass eller vaniljvisp
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.