15-6 äpplen. 1Blanda smöret med strösocker, vaniljsocker, ägg och vetemjöl till en jämn smet. 1Häll smeten i en smord och bröad form (ca 23 cm i diameter) med löstagbar botten. 1Pudra äppeltäcket med kanel. 1Grädda mitt i ugnen i cirka 25-30 minuter (beroende på hur kladdig du önskar kladdkakan i botten). 1Servera gärna med lättvispad grädde
Blanda med resten av ingredienserna. Tillsätt smöret och nyp ihop med fingertopparna till en smuldeg. Låt svalna och servera tillsammans med vaniljsåsen
Bara att titta på vår balkong - ett tunt grönt lager av pollen. De funkade fint i en busenkel Rabarberpajmedvitchoklad som jag bjöd Hanna med familj på i torsdag
Bara att titta på vår balkong - ett tunt grönt lager av pollen. De funkade fint i en busenkel Rabarberpajmedvitchoklad som jag bjöd Hanna med familj på i torsdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.