Börja med chokladpuddingen. Choklad- och vaniljpudding varvade i ett glas. Ställ kastrullen på spisen medmedelvärme på och rör om ständigt, när kakaon och majsstärkelsen lösts upp höjer du värmen
Varva rabarber- och hallonkräm, cheesecakecrème och drömkross i ett glas. Lägg rabarber och hallon i en kastrull ihop med strösocker, vatten och citronzest
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. Häll krämen genom en gles sil och häll upp den i portionsformar/glas eller en enda stor skål
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme. - Läs hela inlägget här 4 - 6 personer
Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm. Vispa grädden hårt, blanda ned i rabarbersmeten och häll upp i portionsskålar
Vill man ha en somrig variant, så gör man den med jordgubbar istället för med kaffe. Det blir så fräscht och gott med jordgubbarna tillsammans med den läckra mascarponekrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.