Vispa kontinuerligt på medel-låg värme tills blandningen är väldigt tjock. Så ja, detta var väl ett litet antiklimax, men jag kanske inte hade haft lika höga förväntningar om jag lagat detta tidigare i livet…
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Denna smoothie är dessutom väldigt proteinrik eftersom jag proteinbombat och smaksatt den med mitt nya hampaprotein med vaniljsmak från fitnessguru, som btw får fullpott
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.