Jag har äntligen lyckats hitta ett gott recept på chiapudding. Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Nu har jag hittat på ett glutenfritt morotsbröd som stillar mitt begär. På den tiden då jag inte åt glutenfritt så var morotsrutor det godaste brödet jag visste
Morotsbröd är nog mannens favorit, han tycker att det är riktigt gott. 1 msk ekologiskt salt. 5 dl ekologiskt grahamsmjöl. 8 dl ekologiskt vetemjöl. 8 dl ekologiskt vetemjöl
Idag blev det både morotsbröd och morotskaka i bakningen. 1 msk ekologiskt salt. 5 dl ekologiskt grahamsmjöl. 8 dl ekologiskt vetemjöl. 8 dl ekologiskt vetemjöl
Sätt ugnen på 200 grader. Smula ner jästen i en degbunke. Häll över honungen och låt jästen smälta. Värm under tiden vattnet till ca 37 grader (fingervarmt) och häll över jästhonungen
I dag blev det en vabbdag för oss. Inte helt vanligt i den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbart varit hemma två dagar sedan han började
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.