Vi drack ett underbart vin från Marcel Deiss, Engelgarten. Därför föll valet av förrätt denna gång på en soppa gjord på egenkoktfond samt krispig sparris och havskräftsstjärtar
Idag bjuds det på en kryddig och god potatisrätt från Uganda. Man skulle ju kunna tro att vi hade tröttnat på potatis vid det här laget, men så är faktiskt inte fallet
Se till så att musslorna är torra, lägg dem på hushållspapper. Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Men, till skillnad från hur vi matbloggare ”brukar” bete oss när vi hittar ett recept vi gillar, och bara göra om någon liten detalj och sedan kalla det vårt egna så tänker jag faktiskt inte göra det – för det är helt enkelt redan ett jävligt bra recept, och jag är inte bra nog på (eller intresserad nog av) att baka för att göra det bättre själv – så jag tänker istället ta tillfället i akt och credda Karolina Tegelaar som den grymma upphovsmakerskan hon är
Njut av ett vegoalternativ på julbordet. Dela brysselkålen på hälften. Sätt på en panna och lägg i smör och låt smöret stilla sig något innan kål och lökar läggs i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.