På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Skär under tiden laxen i tärningar på 2 x 2 cm. Hetta upp en teflonpanna och stek laxtärningarna lätt i några sekunder
Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Skala och kärna ur tomaterna och skär dem i tärningar. Skiva löken och skär auberginen i tunna stavar. Hetta upp 2 matskedar olivolja i en stekpanna och bryn den skivade löken försiktigt
I lördags bjöd vi hem mina föräldrar på fika. Jag hade gjort en Mjuk Palsternacks-kaka kvällen innan (den blir som godast om den får "stå till sig lite" i kylen) som jag sedan toppade med en Kokos & Citron "glasyr"
Kladdig och god chokladkaka gjord på Browniemix från EWALIE. Den kalasade vi på efter middagen igår. ). Blanda Browniemixen med smält Smör* eller Kokosolja*, Ägg* och Mjölk* (Jag tog Rismjölk*)
Vad sägs om ett lent och krämigt pålägg med smak av mango och chili att bre på de nybakta frökexen. Ett ekologiskt pålägg gjort på rostade solroskärnor som även passar utmärkt som dippås till rotfruktschipsen eller grönsaksstavarna
22 Jan. 18. 20. Dessert. 0kommentarer. I fredags hade vi middags gäster och då bjöd jag på denna dessert. Det är en vitchokladpannacotta och en pannacotta med lime och mynta
Jag tycker inte det var länge sedan jag storhandlade och nu är det tomt i kylen igen. Konstigt, lika konstigt som att veckan endast verkar bestå av måndagar och fredagar
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.