Jag började dagen idag med min nya favoritfrukost som har käkats flitigt denna vecka, len fryst yoghurt toppad med kokos och valnötter och under det gömmer sig en supersöt bananmed pepparkakskrydda
Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
Till bloggeventet hade jag gjort en plåt banansmulpaj (med lite korrigeringar) och sedan lagt upp i snygga glas tillsammans med turkisk yoghurt och hackade nötter (+ honung skulle vara med, men den glömde jag hemma
1 Mogen banan5-6 Färska/Frysta Blåbär eller 2 msk Proviva blåbär1/2 Kiwi, skalad och skär i klyftor. 2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurtmed äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurtmed äkta vanilj i)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.