När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis. Hade värsta beslutsångesten innan jag till slut bestämde mig för ett par som jag tror jag kommer bo i, när väl värmen slår till på allvar
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Vilken start jag fått på min semester. Det som jag nog är mest nöjd med att vi fått i ordning här hemma med altan, växter, planteringar med mer (får visa er bilder senare) men också att frysen blivit påfylld med massa gott att ta med sig för de kommande stranddagarna
Men eftersom det inte är något poolväder idag så startade jag istället upp semestern med ett besök på loppis och hittade ett par pinnstolar som jag har en plan för
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.