Dela limenimindrebitar och lägg i ett glastillsammansmedsirap, mynta och rom. Frossan inleddes på fredagskvällen med en mojitomed smak av rabarber efter ett recept som vihittati "Allt om Mat", syrligtfrisk och god mak på den - tack så mycket
Blanda medmixade bär. Blanda limejuice och florsocker. Toppa medlimemarinerade bär. Lägg ibärskivorna. 1 liter jordgubbar . 12 msk limejuice. 11 1/2 dl vispgrädde. 1 8 kakor, till exempel vaniljdrömmar Skär tio av jordgubbarna iskivor. 1Mosa eller mixa resterande jordgubbar. 1Vispa grädden. 1Krossa kakorna och fördela i fyra glas eller skålar
Häll upp på portionsglas som du plastar för att det inte ska bildasskin på. Vispa samman mjölk, socker, ägg, maizena, kakao och vaniljsockeri en kastrull
Ät gärna äppelkakan lite ljummen medvispad grädde, vaniljsås eller halvsmält glass. Rör till en jämn smet och häll i en smord bakform, gärna med löstagbar kant
Smaka av med sockermängden när kompotten börjar blifärdig, olikarabarber är olikasyrliga och det är alltid enklare att lägga till socker än dra ifrån, den ska vara litesyrlig och får gärna dra liteikinderna för annars blirefterrätten lätt för söt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.