Placera kakor i en ziplock väska och krossa med en rulle tills fina smulor bildas.
Häll matkakor i en skål med smält smör och blanda tills det är väl kombinerat.
Häll skorpixblandningen i en 9-tums (23 cm) fjäderformkakspanna. Använd en mätning för att trycka på kakorna för att bilda en jämn bas. Täck och kyla i kylskåpet i minst 4 timmar.
I en stor skål, vispa ihop fläskost, socker och vanilj till jämn.
Värm den tunga grädden tills den är varm, lägg sedan till gelatinen och låt den vila i 1 minut.
Vispa långsamt i den tunga kräm in i gräddeosten tills den är jämn.
Arbeta snabbt, dela ostkaka smeten i 4 skålar med 3 koppar i en skål, 2 koppar i en sekund, 2½ koppar i den tredje och 1 kopp i fjärde.
I den andra skålen, vispa i 1 matsked smält choklad. I den tredje skålen vispa i 3 matsked smält choklad och i den fjärde skålen vispa i 2 matskedar choklad. Varje skål bör variera i färg från varandra.
För att montera ostkaka, häll långsamt innehållet i skål 1 i mitten av pannan. När smeten har spridit upprepning med de återstående skålarna i numerisk ordning. Om dina skålar har satt ut för länge och inte är likvida, mikrovågsugn i 30 sekunder före hällning.
Täck överdelen av pannan tätt med plastfolie och kyla i 4 timmar eller över natten i kylskåpet innan du serverar det.
Denna måste ni bara prova, en perfekt efterrätt för alla som älskar nutella lika mycket som vi gör. Måndag igen, gott folk, hoppas er vecka har börjat bra
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Jag tänkte faktiskt tipsa er om en riktigt god efterrätt. efterrätt med jordnötter, efterrätt till helgen, recept på god cheesecake, snickerscheesecake, systrarna m, systrarnam
Efterrätter. Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Den här efterrätten med superbären blåbär och rostade nötter är inte bara nyttig och god, den går dessutom supersnabbt att göra
Inlägget Busenkla efterrätten dök först upp på Det ljuva 40+ livet. Imorgon fyller min sambo år vilket var en bra anledning att bjuda in till middag i lördags
Vill ge er ett tips om en god och smidig efterrätt till middagarna. Bra med frysta efterrätter som kan göras dagen innan eller flera dagar innan om det är svårt att hinna med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.