Testa med en sticka, det ska vara torrt i mitten. Blanda havregryn, solrosfrön, pumpakärnor, rostade mandlar och valnötter, torkad frukt, linfrön, fiberhusk, chiafrönoch salt i en bunke
Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till ochmed glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Låt svalna och blanda sedan ihop medäpplebitaroch kastanjeflingor. När jag hittade dels ett paket med spännande glutenfria kastanjeflingor, dels ett paket torkade äpplebitar hos min "hovleverantör" Tantens Gröna Skafferi, så bestämde jag mig för att göra ett försök till förnyelse
Avsluta med att ta upp degen på mjölat bakbord och knåda till en slät deg. Naturligt glutenfria mjölsorter suger åt sig mer vätska – därför är det klokt att börja med den lägre mängden mjöl
Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Glutenfri mandelkaka med päron ochäpple i långpanna. Sabayonkrämen kan jag däremot inte rekommendera om man ska servera kakan till många, det var ett hiskeligt vispande, med stor risk att den istället för kräm blir äggröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.