Som dekoration valde jag färska bäroch det bröt av fint mot den söta kakan. Vi hade gäster på besök igåroch som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på ochskicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingenriktigt orkar äta upp
Det var på tok för längesedan jag gjorde en tårta och när jag slog upp mina blå denna morgon så insåg jag att det var just en sån dag idagnämligen en tårtdag
Lägg i färsen, stek den tills den är grynigoch genomstekt. Skala och hacka löken. Lägg i tomatpurén, krossad tomat, , chilisås, buljongtärning, vatten, pressa ner vitlöksklyftorna
Häll blåbärspuréni en skål och blanda ner vegegel/gelatinet. På senaste år har det kommit fler och fler alternativibutikernaoch det märks att efterfrågan är stor
Strö gärna över liteflingsaltinnanserveringen, det bryter av gott mot det söta. Vi hade gäster igåroch som vaaaanligtblir det en massa nytt i köket så fort jag får chansen
Knyt ett band runt och dekorera med de färska bären, tänk på att skära med kniv genom chokladkanten vidservering annars förstörs den lätt, men sen är det bara att njuta
Jag och barnen bakade litei helgen och chokladbollar brukar vara populärt att svänga ihop. Mina bollar är smaksatta med karamelliserad mjölk vilket gör att de får en ljuuuuvlig smak av kola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.