Krydda med salt och peppar. Servera med vitt vin. 1. Rensa bönorna och skär i 3 cm långa bitar. 2. Lägg olja, vitlök, och pinjenötter i en mixer eller matberedare och mixa ihop till en jämn massa
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Mixa sedan grönsakerna i mixer till en slät sås, smaka av med salt & peppar. Gör så här. Skär ner grönsakerna i mindre bitar och fräs i olivolja i en kastrull
E-postFacebookGooglePinterestTwitter. Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.