Dumpling medräkor, lax, lime och chiliPortioner. Dela laxen i grova bitar och mixa i en matberedare tillsammans med saften och skalet från limen samt salt och ägg
dumplingsplattor. Blanda ingefära ochräkormed soja, kinesisk sesamolja och vitpeppar. Servera dumplingarnapå små tallrikar med skuren bok choy, gräslök, sojasås och lite sesamolja
Mixa pilgrimsmusslor medräkor, lök, grädde och kryddor, samt cognacen. Fyll en ugnssäker form till hälften med vatten, placera formarna däri och ställ i ugnen
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.