170 g äggvita (2-3). 1Smörkräm med dulce de leche 250 g osaltat smör, rumstempererat 70 g äggvita (2-3) 120 g strösocker (1,5 dl) 1 nypa salt 1 burk dulce de leche (tillsätt efter smak)Rulltårta. Vispa ägg och strösocker poröst - vitt och fluffigt - i cirka 10 minuter
Insåg när jag skulle döpa denna kladdkaka att skumbollen har väldigt många namn - gräddbulle, mums-mums, kokosboll, kokosmunk, kokostopp, ja det finns nog fler
Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm. 4-5 dagar C. 12-14 bitar vanilj
/ kram A-L. 2017-02-15 @ 18. Chokladpaj. Halloj. Visst blir man lycklig av choklad. Svårt att inte le när man får sätta tänderna i den här krämiga chokladpajen iallafall
200 g mörk choklad (jag använde 70%-ig). Men alltså, vad är det för knasigt väder. Ena stunden är det vårvarmt och solen skiner och nästa morgon vaknar man till ett mindre snöoväder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.