Testade ett nytt recept för dulcedelechefondant. De förra jag gjordehade för lite mjöl och för mycket ägg och jag gillade inte konsistensen, dessa blev sjukt goda
Dennappade vi på direkt och bytte ut karamellfyllningen mot dulcedeleche. Rachel Khoos, hon som har detunderbara programmet och restaurangen ”The Little Paris Kitchen”, gjorde en gång en Chocolate lavacake med salt karamellfyllning
Dessutomanvände jag en riktligt ljuvlig dulcedeleche som man köper färdig på burk (Ja, jag veeeet, det finns faktiskt färdig så du slipper koka en konservburk i flera timmar
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med DulcedeLeche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en DulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Blanda cream cheese, ägg, dulcedeleche salt och gelatinblandningen i en skål. Cream cheese och dulche deleche passar fint ihop, och det blir en perfekt söt-syrlig balans
Lördagens tårta består av dulcedeleche fyllda apelsinbottnar. Fyll på med vatten under kokningen om det skulle behövas, så att burkarna förblir täckta med vatten
Jag älskar Dulcedeleche och småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna. Jag har klurat ett tag på det här receptet, ville göra småkakor och ta dem till nästa nivå och jag tycker jag lyckades riktigt bra om jag får säga det själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.