Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Halvera baconskivorna på längden och lägg dem ovanpå degstrimlorna. pizzadegmix. Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Nibblegrisen blev fin fin, köttet var som sammet och höll precis ihop under gaffel och kniv. Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, denmjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Vad passar väl bättre än tips på lite kvällsgotta en mörk och ruskig dag somdenna. ) Att sätta sig ner i soffan med en tallrik av dagens skörd, en kopp te och härligt sällskap, då känns detsom att man har det heeeelt okej i livet, det gäller att ta vara på alla tillfällen att njuta som ges
Sommaren börjar så sakteliga ta form, de gröna prunkande parkerna och trädgårdarna, och för att inte tala om det ljuvliga syrenträdetsom står här utanför och ger ifrån sig den mest underbara doft
Som vanligt är de Leilas recept jag använt, tycker alltid det blir så bra och gott, så varför byta. Självklart ville inte vi vara sämre utan tyckte det var ett ypperligt tillfälle att få baka, och ÄTA, lite bullar
) Men kan säga att dethär var ett väldans enkelt och lättbakat bröd, dock jäsningstidersom ett vanligt bröd men här behöver man inte heller knåda eller få till mjölet bra i degen
Resultatet blir alltid ett kladdigt kök, en sur mamma och oätliga bullar eller knäck som inte går ner i de där små formerna som ramlar omkull hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.