Dubbla pepparkakor med fyllning
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 pepparkakor (varav hälften med hål i)
  • 12 dl crème fraiche 34%
  • 11 msk florsocker
  • 11-2 tsk limesaft
  • 10,5-1 tsk Kockens pepparkakskrydda
  • 1 lingon
  • 130 pepparkakor (varav hälften med hål i) 2 dl crème fraiche 34% 1 msk florsocker 1-2 tsk limesaft 0,5-1 tsk Kockens pepparkakskrydda lingonLägg ut hälften av pepparkakorna på en bricka eller plåt. Vispa crème fraiche till en tjock kräm tillsammans med florsocker. Smaka av med limesaft och pepparkakskrydda. Häll massan i en sprits och spritsa krämen runt om på pepparkakorna. Lägg på resterande pepparkakor till dubbla och tryck samman lätt. Spritsa en klick i mitten och fyll på med frysta lingon. Lägg dem i en lufttät burk och frys till serveringstillfället. Ta fram och låt tina en kort stund innan servering. Köper du färdiga pepparkakor utan hål – lägg dem dubbla med fyllning och lingon emellan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.