Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
lördag, den 19 augusti 2017, kl. 18. 22. Kolakakor å chokladkakor. Hej min vän,. Hur hänger din lördagshatt. Vi har nyss slängt oss i soffan efter en rätt lång dag fylld av städ, tvätt, hemmafix, bakning å firande av Milians gudpappa Jonas
Vaniljrutor med Daim. Hej. Här kommer en långpannekaka som räcker till många och som är så himla god. Vaniljfyllning med knapriga Daimbitar, ja ni förstår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.