4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Blanda i en skål tillsammans med salladen. Även om man inte har en önskan att gå ned i vikt eller att följa något sexveckorsprogram så är den underbar som vanlig GI-kokbok
Grillad fläskfilé med blue cheese och sallad. Mixa blåmögelosten med mjölk till en slät sås. 12 personer Ingredienser 2 kg fläskfilé 2 kg fläskfilé 1 msk salt 0,5 tsk svartpeppar, nymald Potatis- och rödbetssallad. 0,75 dl olivolja 0,5 dl balsamvinäger, vit 1 msk honung 1 msk dijonsenap 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald Blue cheese-sås
Hyvla i parmesanosten i salladen med en potatisskalare. Tänkte dela med mig av det superenkla receptet så ni också kan få ta del av den underbara smaken
Krydda med salt, svartpeppar, en nypa socker, olivolja, vit balsamvinäger samt lite citronsaft. Över hela salladen strödde jag grovriven parmesan samt skivor av smörstekt oxfilè
Blanda dressingen, smaka av med salt och peppar, och vänd ner den i salladen. Skala och skär morötterna i långa remsor med en potatisskalare eller osthyvel
Jag har bland annat tänkt att hinna med att baka lite, både matbröd och något sött. Salladen bestod av grönsallad, tomater, paprika, salladsärtor, lätt soltorkade tomater och pinjenötter och brödet avnjöts med serrano och getost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.