Dubbelmarinerad oxfilé
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 6 800 g oxfilé (putsad) 1 msk smör till stekning 1 msk olja till stekning Marinad 1 2 msk sojasås 1 msk hoisinsås (asiatiska hyllan) 1/2 tsk salt 2 msk olja 1 tsk socker Marinad 2 1/2 dl vitvinsvinäger 2 msk vatten 1 dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk socker 1/2 tsk grovmalen svartpeppar 1 - 1 1/2 finhackade vitlöksklyftor 1 kruka finhackad persilja 1/2 dl hackad kapris Lägg till i inköpslistan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.