Dubbelmarineradfläskfilé. Det här receptet medfläskfilé eller fläskytterfilé marinerar man både före och efter tillagning och blir supergott med många favoritingredienser t
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Börja med att putsa fläskfilén från. Blanda köttet med marinaden ordentligt. Blanda till den första marinaden, krossa vitlöken och blanda samman kryddorna, oljan ochsojan, Lägg sedan fläskfilén i en
Rör i kinesisk sojaoch srirachasås och smaka av med lite svartpeppar. 1 tsk kinesisk soja. 1 nypa nymalen svartpepparBlanda creme fraiche med lökpulver, malen ingefära och strösocker
Servera med créme fraiche. Blanda ingredienserna till ruben och klappa in det i köttet. Blanda ingredienserna till marinaden och fördela den över det varma köttet
Tillsätt vitlök, ingefära, champinjoner och rödlök. Servera med nudlar och salladen nedan. Stek kycklingen i oljan på medelhög värme till kycklingen får färg
Googlade efter nytt marinadrecept med färsk ingefära och lime i och hittade ett recept som förutom dessa två ingredienser innehöll Thaisoja, men inte heller det hade jag hemma, så jag tog helt enkelt och bytte ut Thaisojan mot kinesisk soja
Sältan kommer från sojaoch det är den kinesiska sorten som, tillsammans med honung, ger fisken den där härligt bronsbruna färgen, syran kommer från limesaft ochmed ingefärans hjälp får du hetta och sting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.