Smaka av med salt, peppar och olivolja. 1,2 kg fläskfilé. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten
Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna. När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
600 g fläskfilé salt peppar 0. 5 dl finhackad persilja 1 st citron (skalet). 1600 g fläskfilé salt peppar 0. 5 dl finhackad persilja 1 st citron (skalet)
Häll av vattnet och blanda skalet medcitronjuicen, oljan, rosmarinen, vitlöken, saltet och pepparn. Skär köttet i tunna skivor och lägg på ett fat med hög kant
Blanda oljan med lime, chili, rödlök, hackad basilika och honung. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarineradfläskfilé hos Tinas skåpmat som jag var tvungen att pröva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.