Grädda 6-7 minuter i mitten av ugnen i 225 grader. Jag hade filmjölk som höll på att bli gammal så jag tänkte att den borde ju funka bra att baka sirapsrutor med
ca 10 - 12 portionsbröd, beroende på storlek. 1 - 2 tsk sambal oelek. Ha upp degen på en mjölad arbetsyta och platta ut den till en ca 2 ½ - 3 cm tjock rektangel. ca 10 - 12 portionsbröd, beroende på storlek. 1 - 2 tsk sambal oelek
-Mama Skogly ♥ 6 st. Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Lägg över en bakduk och låt jäsa 30-40 min. Grädda pizzorna i ca 10-12 min. Pizzadeg, klassisk. En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med
ca 18 - 20 dl vetemjöl + lite extra till utbakningen. Ha upp den på en mjölad arbetsyta och knåda den i ca 8 - 10 minuter. Täck bunken med ett lock eller plastfolie och låt den stå i rumstemperatur i ca 2 - 3 timmar. ca 18 - 20 dl vetemjöl + lite extra till utbakningen
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.