Varmt tillbehör (och favorit i repris). Blanda majonnäs, crème fraîche, senap, finhackad kapris, salt och peppar, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minst en timme innan servering
Salt & vitpepparHär är en skittråkig bild på vad som behövs till cremen. Det är åtminstone en bra början innan man börjar att lova saker man inte kan hålla, ha lampskärmen på huvudet och gå och gömma sig med någon annans fru
Man får prova sig fram till vad man tycker är bra. nästa gång jag bakar det här brödet ska jag börja med en halv deciliter och sedan eventuellt slå i lite till
Det här är litet klurigt att få till och som ni ser är min omelett inte perfekt. olja till stekning. Ta rullen ur stekpannan och använd t ex en bambumatta eller handduk för att forma till rullen så den får en lite mer rektangulär form
Receptet är som klippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grillad biff
Jag tillverkade ju vanliga köttbullar till det övriga festgänget, men ville inte att vegetarianerna skulle bli alltför förfördelade och bullösa, så det fick bli några mandelbullar till dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.