Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Sen en snabbdate med mamma och pappa och efter det lunchbesök av vänner
Sedan kan man självklart välja att toppa härligheten med tex frukt och/eller bär, kvarg, grädde, glass, kokos, nötter, jordnötssmör eller vad man nu tycker allra mest om
Vispa med elvisp tills smeten blivit slät & bred på den på kakan när kakan svalnat. Jag kan också börja med att säga att när jag gör denna på jobbet, i varmluftsugn,då den blir peeerfekt, gör jag receptet 1 + 1/2 sats i långpanna på 160 grader i 19 min
Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Även jättegoda att servera tillsammans med glass. Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor
Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.