- du måste prova bakar den här bullan du vill komma älska de. vill du smaka. Jäs degen under bakduk i bunke till dubbel storlek, i cirka 40 minuter. 250 g mandelmassa150 g smör, rumstempererat1 dl vanilj kräm100 g skalade pistagenötter, inte rostade eller saltadeMixa mandelmassa smör och vanilj kräm i mixer till en slät massaHacka pistagenötterna i en matberedare, ganska fint. Dela degen och kavla ut en halva i taget till en stor, rektangulär platta som är cirka 1 cm tjock. Sätt ungen på 200 C och låt de jäsa till dubbel storlek i ca 45 minuter
Under tiden tillreder du såsen. Om jag då gör en vanlig sås, kommer den attblivattnig. Vid detta första tillfälle lät jag mig inspireras av de hummercocotter vi åt på nyår (receptet kommer
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Vad du än är på humör för. Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.