Känn med en sticka så vet du när de är klara. På söndagen sken solen från en klarblå himmel så jag gav mig i trädgårdslandet för att gräva fåror och sätta potatis
Har det också hänt för dig att dufår "bilringar" på din botten. Om du gör efter "lika delar" så brukar jag ha aningen lite mer mjöl än "äggnivån" då händer aldrig att botten sjunker ihop eller får "bilringar"
Här kommer några tips på hur du lyckas med knäcken. Vad du än gör, dubblera inte receptet. Gör en naturell knäck eller smaksätt med tex vaniljstång, saffran, flingsalt i och/eller ovanpå knäcken, lakritspulver eller mandarinzest
Lägg ett bakplåtspapper på en bakplåt. Stjälp upp botten på ett sockrat bakplåtspapper. Stryk resten av smörkrämen på kakan och rulla ihop den som en rulltårta
Jag byter dukarna till linnedukar i vitt och grått på matborden, stolsdynorna från blå-vitrutiga till röda, handdukarna i badrummet och gardinerna i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.