Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Minatidigare försök har slutat med att jag, efter mycket möda och timmar av nervös förväntan, stått där med ett stenhårt, kompakt bröd som ingen ens med bästa vilja har velat sätta tänderna i
Så har det börjat ett nytt härligt år, som vi hoppas ska bjuda på mycket roligt. Låter det gott. Det gångna året har bjudit på så mycket, både glädje och sorg
Nyskapande mat, ofta vegansk, må vara trendigt på menyerna idag, men det är ofta de välkända rätterna som går hem hos gästerna, oavsett om det är hemma eller ute på krogen
Resultatet blev ettfantastisktgott och färgrikt bröd. Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ettlite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.