Högsta betyg fick jag på denna. ) Hur gott som helst. RIKTIG söndagsmiddag. Mums. Ingredienser. FläskkotletterDragonsalt & peppar1 gul lök2 morötterSås
Lägg kycklinghalvorna på ett fat. Fördela marinaden över kycklinghalvorna. Lägg kycklinghalvorna på ugnens galler och sätt in en långpanna under kycklingen
Stekta kycklinghalvor, kan göras dagen innan. Servera kycklingen med ris. Häromdagen kom jag plötsligt att tänka på Flygande Jacob, den populära kycklingrätten från 70-talet
Lägg sedan på kycklinghalvorna och pensla på oljan blandad med soya, kycklingkrydda och lite salt. Sätt ugnen på 175° och lägg morötter, purjolök och klyftorna från ett äpple på en plåt
Ta ut formen, för potatisen åt kanterna och lägg kycklinghalvorna med skinnsidan upp i mitten. Ugn. 250/200° Smält fettet och fördela hälften på botten av en ugnssäker form eller liten långpanna
Till kvällsmat skulle E absolut ha våfflor och T var givetvis inte sen att haka på. Jag däremot var inte det minsta sugen på våfflor, så ist fick det bli en mumsig omelett ist
Snabbmat hemma hos oss är när man köper med sig en grillad kyckling från manuella disken. Jag har börjat älska halkidiki oliver sista tiden, så himla goda
Ta ut plåten efter ca 20 minuter, vänd på kycklinghalvorna och pensla över kryddiga skyn. Cajunkryddade kycklinghalvor, citronsås och rostade vitlöksklyftor
Lägg kycklinghalvorna på en skärbräda, för att svalna. I söndags stod det för en stund stilla i huvudet på både mig och in man, med avseende på vad vi skulle äta till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.