Täck botten med ris. Varva sedan riset med kycklingblandningen- avsluta med ris. Lägg på locket på grytan med en handduk mellan lock och gryta och låt grytan ånga på låg värme tills riset är klart
Krydda med dragon, salt och peppar. Krydda med dragon, salt och peppar. 4 kycklingfiléer 1 ädelost3 dl grädde Salt peppar Dragonkrydda Peta i ädelost i kycklingen och lägg i smord form
Salta & ha på ett glest lager med Dragon. Strö över ett lager med dragon. Lägg på en klick med smör. Lägg lergrytan ungefär en halvtimme innan den ska användas
Garnera med en kvist persilja. Blanda i saffran, ris, en nypa salt samt buljong (har ni ingen egen hemgjord buljong går det bra att ersätta med 2 kycklingbuljongtärningar upplösta i 8 dl hett vatten). 1 finhackad medelstor gul lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.