Dragonkryddad fläskfilégryta med rostad potatis. Först de vanliga sysslorna som man alltid gör på en lördag, sen blev det en tur ut till de små godingarna
Idag bjuder jag er igen på en kycklinggratäng. Skär aubergine och champinjoner i lagom stora bitar och stek de i smör tills de blir mjuka och få en fin stekyta
Ris- och kycklinggratäng. Hur smidigt som helst till vardags. ca 350 g kyckling, tillagad. Allt-i-ett. Särskilt om man har rester av ris och kyckling kvar i kylen
Fredagsmys - gör stor sats köttbullar redan idag, ät till fredagsmyset och frys in till jul. Barnen hjälper gärna till för att säkra köttbulletillgången
Snabb och enkel kycklinggratängtill middag. Kycklinggratäng stog på schemat idag så jag stekte upp allt på bilden för sig - kalkonbacon, lök & vitlök, champinjoner, zucchini och tomater och sen rörde jag ihop det med lätt brynt kycklinglårfilé, riven ekologisk halloumi och grädde
Receptet är ett gammalt urklipp, oklart varifrån, och det står lamm i receptet men vi använde fläskkarré, som kändes som att det skulle passa bra till den torkade frukten och curryn
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
En god kycklingrätt att servera till pasta. Serveras till penne eller någon annan pasta. Till 4 personer. Grädda i ca 25 minuter eller tills gratängen fått fin färg. /Barbro Till 4 personer 6 kycklingfileér 8-10 champinjoner färska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.