Jag serverade med pressad potatis och sallad. För att tillaga receptet för 4 personer behöver du ha6-8 hg benfri kotlettSaltPepparGrillkryddaSås1/2 purjolök1 liten gul lök2 vitlöksklyftor1/2 röd paprika1 msk maizenamjöl1 msk chilisås1 msk sweet chilisås200 gr philadfelfiaost2,5 dl matlagningsgrädde1/2 dl mjölkKöttbuljongSaltPepparGör så härBryn kotletterna så de i stort sett är klara, krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda
En titt i kylskåpet konstaterar att det får bli något med fläskkotletter och champinjoner. Hittar en tub med ädelost som blivit över från pepparkaksätandet, grädde och creme fraiche
Jo, det blev dragonkotletter. Sitter i soffan framför nyhetsmorgon med en kopp te. Grekisk klyftpotatis. De är riktigt möra, bräserade med härlig smak av dragon i krämig sås
Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatis och haricoverts. Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till
Servera med ris eller klyftpotatis. Red med maizenamjölet till önskad konsistens. Dragonkotletter. 4 port. 4 fläskkotlettersmörsaltsvartpeppar½ hackad gul lök4 dl matlagningsgrädde1 köttbuljongtärning2 msk klippt persilja2 tsk dragonmaizenaStek kotletterna i smör i en stekpanna, 3-4 min/sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.