Så jag gjorde en kycklingröramed curry till och den blev verkligenkanongod. Håller i kylskåp i flera dagar och blirfaktisktgodare om den får stå ett dygn och gotta tillsig först
Koka små delikatesspotatisarmed skalet på i välsaltat vatten. Jag serverade med ost- och champinjongratineradbenfri fläskkotlett ochostgratinerad tomat
Så hittade jag en burk med "Graisse de Canard" - på den burken översatt till ankfett. Börja igodtid, för det här tar en stund, ungefär två timmar totalt, men är värt väntan
Ta ut formen medpotatis och tryck till dem. Vi hade dem tillgrillatvidsvin och sallad. Olivolja. Nataliehittade ett recept på en ungnspotatis hon ville testa, sagt och gjort det gjorde vi, räkna ca 4 potatis per person, stora som golfbollar. 16 potatisSaltOlivoljaSvartpeppar4pressadevitlöksklyftorSkala och koka potatiseni saltat vatten 6-7 minuter, slå av vattnet och låt ånga i 3 minuter (viktigt)Lägg dem i en braspanna eller eldfastform ringla över liteolivolja och flingsalt, baka den i ugnen 30-40 mini 190grader. Blanda några (ca 2) matskeda olivoja och den pressadevitlöken, och lite extra salt och svart peppar om man så vill. Ringla över vitlöksoljan och ini ugnen ytterligare 30 minuterTa ut och är och njut. 16 potatis. 4 pressadevitlöksklyftor. 6-7 minuter. 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.