Dragonbakad torsk med räk- och sparrissås
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 4 bitar MSC-märkt torskryggfilé (à 125 g) 1 tsk salt 1/2 msk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 75 g smör 1/2 pressad vitlöksklyfta 1/2 tsk torkad dragon 3 dl rivet vitt bröd (utan kant) 2 dl hackad persilja 1 1/2 dl riven gruyère färsk dragon till servering Räk- och sparrissås 1 burk vit sparris (à 180 g) 1/2 msk konc fiskfond 1 1/2 dl vatten 1 1/2 dl vispgrädde 1/2 msk majsstärkelse 1 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 200 g skalade räkor 1 msk finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.