Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. 600 gram rödspätta. 3-4 dl grädde. 2-3 msk mjöl. Bred ut stuvningen över fisken strö på ost, tillaga i ugn ca 15-20 minuter. 600 gram rödspätta. 3-4 dl grädde. 2-3 msk mjöl
-Mama Skogly ♥ 4 port. Den här har jag också bloggat om förut. En enkel fiskgratäng med mycket smak. Jag använde västerbottensost och det blev mumsigt värre
4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.