I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Lägg laxfiléerna påspenatbädden. Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med, tills nästan all vätska koka in
Så då hittade jag på lax påspenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressing på olivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
flingsalt & svartpeppar. Lax på krämig spenatbädd toppad med crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Värm spenatbladen i stekpanna och lägg upp på tallrikStek pilgrimsmusslorna ett par minuter på varje sida, pressa lite citronsaft överVärm till salladslökenLägg upp på tallriken tillsammans med en citronskiva och färsk timjanKLART
Låt sedan fisken rinna av på ett hushållspapper. Spenatbädd. Knaperstek baconen och låt den rinna av på hushållspapper och dela den sedan i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.