-) varning för sockerchock utfärdas härmed. -) med andra ord väldigt gott men intas i lagom mängd. vänd upp kakan på bakplåtspapper bestrött med socker
Gör fyllningen medans kakan gräddas. Lägg rullen med skarven neråt på ett fat. Klä en 23 x 33 cm stor långpanna med bakplåtspapper som du penslat med smält smör. Täck kakan med en fuktig kökshanduk och låt den ligga i formen i 8 timmar eller gärna över natten
Så jag skriver med den ändringen. )Drömrullen har länge varit en gemensam favorit här hemma. Medan kakan fortfarande är varm, stjälp upp den på ett nytt bakplåtspapper med strösocker på och låt kallna helt
Vi grillade och hade det lite gott och till efterrätt bakade jag en kladdkaka medkolafyllning. Receptet kommer från Jennys matblogg, men jag hoppade över toppingen med choklad och ricecrisp för att istället toppa kakan med grädde, hallon och björnbär
Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar skumbollar och nu har jag nog gjort de godaste skumbollarna någonsin - Kolaskumbollar med salt kolafyllning
Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper, ca en msk till varje kaka. Lägg ihop kakorna två och två med en fyllning av karamelliserad mjölk och havssalt mellan
Glutenfri chokladfondant medkolafyllning. Smält chokladen tillsammans med smöret på svag värme. Smält sockret tillsammans med glykos och vatten på medeltemperatur till ca 190°, till en mörkt gyllenbrun färg. Häll smeten i en smord avlång form, ca 1 liter, klädd med bakplåtspapper
Kolafyllningen. Kolafyllningen. 27 Jul. 14. 23. Pecannötspaj medkolafyllning. 1kommentarer. Testade för första gången att baka en pecannötspaj och receptet jag utgick ifrån kommer ifrån Jennys Matblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.