Man kan aldrig få för många recept på rabarberpaj, så här kommer ett som jag provade igår. Den här pajen var underbart god med den söta vita chokladen och knastret från hackad mandel
Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Den här drömlikt goda bakelsen har en mandelmotten som påminner lite om en biskvibotten, den är täckt med en creamchessefrosting med kolarippel och toppad med knäckiga daimkulor
En paus på Grand Hotel i Helsingborg med middag på en oanad liten italiensk pärla, onekligen dansk (tokröd) pölsekorv på färjan över till Helsingör och en ofattbart mysig resa uppåt då roadtrippen fortsatte med sneakers och solglasögon, långa stränder, drömlika lövskogar och pittoreska byar längst kusten
jag får flirta lite med Fanny som alltid tar så himla snygga och drömlika bilder. Som vanligt har helgen gått lite för fort, jag kan knappt fatta att det är mindre än 3 veckor till Fitnessfestivalen och typ 6 veckor till jul
Självklart ska vi även stanna upp, för att njuta av de vackra betraktelser bara naturen kan skänka oss, i form av de små, drömlikt och ibland gnistrande ögonblicksstunderna
Riv grapeskalet fint. Dela grapefrukten, pressa ur saften och skrapa ur fruktköttet. Vispa ihop äggulor, florsocker, grapeskal, saft och fruktkött i en skål
Inlägget Drömlikt, men också väldigt mörkt – så var 2016 dök först upp på Rawness. Jag vet inte på hur många ställen jag läst meningar i stil med ”2016 – vilket jäkla år”
Riv grapeskalet fint. Dela grapefrukten, pressa ur saften och skrapa ur fruktköttet. Vispa ihop äggulor, florsocker, grapeskal, saft och fruktkött i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.