Igår ringde DN mig och hade en intervju med mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Receptet nedan är en direkt kopia från dn. Har haft två stycken lammnackar i frysen ända sen sommaren. Köpte dem på Slow-food evenemanget på Mangs gård i somras
Lägg bakplåtspapper i den och häll över den goda blandningen. Om du är ute efter fler schysta recept så finns en hel drös hos DN, Mia Öhrn står bakom recept på Knäckklubbor, Glöggtryfflar, Lingonkola och Mjölkchokladtryfflar
Hittade ett recept på DN som jag följde och så här gjorde jag. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Jag läste ett reportage i DN Lördag igår om kakbak utan kolhydrater. Nu är jag ingen förespråkare för LCHF, men det är kul att se att lite annorlunda sätt att baka har letat sig in i Dagens Nyheter
DN har publicerat en diger lista över omelettvariationer som kan hålla en sysselsatt ett tag. Om du inte vill ha yoghurt som bas så funkar avocado eller bladspenat också jättebra, eller nötter (typ cashew + sockerfritt jordnötssmör) och havre/mandelmjölk, bara att experimentera fram bra konsistens och smak
Dn blev en hit måste jag säga. På nyår serverade jag en konjaksås till oxfilén och potatiskakan. Alla gillade den och flera ville ha receptet så tänkte dela med mig av den även till er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.