Koka äggen, de skall vara hårdkokta, kyl dem snabbt med kallt vatten. Skala och dela äggen på mitten, tag ut gulan försiktigt, så inte vitan skadas, de skall användas sen till att fyllas
hårdkokta ägg. 1majonnäs. 1dijonsenap. 1salt & peppar. 1rökt paprikapulver. 1chiliflakes1. Dela äggen i mitten. Ta ur äggulan, lägg i en skål och mosa med en gaffel
Djävulsägg, eller fyllda ägghalvor, kan piffa upp vilken regnig fredag som helst. Allt du behöver är hårdkokta ägg (avkylda), en tesked, fantasi och majonnäs
Heta djävulsägg eller deviled eggs är en utmärkt rätt för Bradleyröken. Så ni som aldrig provat varken djävulsägg eller den gravade, torkade och rökta äggulan – här har ni chansen att på ett bra sätt kombinera de två
Djävulsägg, eller deviled eggs som de heter på engelska, är hårdkokta ägg som man delat på hälften och blandat gulan med ingredienser som majonnäs, senap och ofta ett hett inslag som chili, jalapenos eller sambal oelek
Djävulsägg. Djävulsägg. Djävulsägg. DAGENS RECEPT 14-07-07. AMERIKANSK PICKNICK. När man packar utflyktskorgen i Amerika räknar man alltid med att det ska gå åt mycket mat
Snåla inte med chilin, det finns en anledning till att det kallas djävulsägg. Lördag min vän, lördag. Jag fortsätter med mitt frukosttema, och idag har jag landat på ett av mina absoluta favoritrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.