4 Sallad 1 blodgrape 1 granatäpple 1 fänkål Marinad skal från 1 lime 1 msk färskpressad limesaft 2 msk olivolja 2 tsk honung salt och peppar Mandel 1/2 dl vatten 1 tsk salt 1 dl hel skållad mandel Garnering 1 kruka mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smaker som kanel, kardemumma, paprika, ingefära och cayenne samsas fint utan att det hela smaker alldeles för mycket kanelbulle eller har för stark hetta
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast
Nu blev det min tur att testa att baka Biscotti det har hellt enkelt inte blivit av förr. Så jag valde en med mandel och kardemumma två goda smaker jag gillar mycket
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast
Garnera med granatäpplekärnor. Jag använde mitt vanliga recept på brulée som finns här. Men för att vara snäll kopierar jag och skriver exakt hur jag gjorde
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.