Dillstuvad potatis med stekt lax och äpplesallad
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Laxfilé
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 tsk Olivolja
  • 800 g Potatis Fast
  • 2 dl Vispgrädde
  • 2 dl Mellanmjölk
  • 3 msk Mat & Bak Smör
  • 3 msk Vetemjöl
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st krukor Dill - färsk
  • 1 st Äpple Granny Smith
  • 0.5 st Gurka
  • 70 g Färsk bladspenat
  • 0.5 st Rödlök
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 msk Olivolja
  • 2 krm Flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.