Dillkyckling 4st personer. Dillkyckling. Denna rustika husmansklassiker görs oftast på kalv eller lamm. Då kräver grytan en lång tillagningstid för att få köttet mört
Måndag - Dillkyckling. Matsedel vecka 4. Godmorgon måndag. Ja, ni vet vad man säger. ny vecka, nya tag. Arbetsveckan tar sin start för många av oss, och vi börjar ännu en gång räkna ner till fredag
Nu när landet är fullt av hemodlad dill gör jag dillkycklingen med lite extra stor glädje. Dillkyckling4 personerca 500 gram lycklinglårfilé8 dl vatten2 lagerblad1 ½ tsk salt 6 hela vitpepparkorn2 morötter300 gram blomkål1 ½ msk maizena1 dl vispgrädde2 msk ättiksprit (12%)1 tsk socker1 ½ dl grovhackad dillsalt, nymalen vitpeppar Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.