Dillkött på kalv
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalvbog
  • dill
  • 2.5 st gula lökar
  • 3.5 st morötter
  • 2 l vatten
  • 2 tsk salt
  • 10 st vitpepparkorn
  • 3 st kryddnejlikor
  • sås
  • 2 msk smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 6 dl kokspad
  • 2 msk grädde
  • 1.5 msk strösocker
  • 1/2 –1 msk ättiksprit
  • Du behöver 1 kg kalvbog alt bringa, rygg dill en knippa 2.5 st gula lökar 3.5 st morötter 2 l vatten 2 tsk salt per liter vatten 10 st vitpepparkorn 3 st kryddnejlikor sås 2 msk smör 4 msk vetemjöl 6 dl kokspad 2 msk grädde 1.5 msk strösocker 1/2–1 msk ättiksprit 12 %

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.